Før kampen: Sparta vs Stjernen - Sparta Amfi 19.00

Meget bra forhåndssalg !

Da nærmer vi oss den klassiske romjulskampen mot Stjernen den 30. desember. I morgen tirsdag spiller Sparta årets siste kamp og det kommer til å bli ett utrolig trykk på tribunen og på isen!

Forhåndssolgte billetter er i skrivende stund på over 2000 og det er et bra trykk på salget, noe som vitner om en kjempestor interesse i begge byene.

Sikre deg billett gjennom å bestille på billettservice.no. Alternativt kan du kjøpe billett  på Spartakiosken på Lande Senter eller Patriot1 i gågata i Sarpsborg.

Vi i Sparta har lenge drømt om å fylle ”Nye Sparta Amfi” og vi håper dette ønsket blir oppfylt på tirsdag.

Vi oppfordrer alle som har sesongkort og alle andre som skal på kampen til å ta med en eller flere venner til Amfien på tirsdag. Kle deg i blått, ta på drakta og støtt ditt lag. Det er gratis inngang for barn og ungdom under 16 år! Gratisbilletter må hentes i billettluka på Sparta Amfi (husk legitimasjon).

Vi ønsker også at alle laster ned ”Flashlight funksjon” på mobilen  slik at introen blir ett magisk øyeblikk!

 

Markedssjef Daniel Björnberg sier til Sparta.no at det er herlig med så stor interesse foran lokalderbyet og at det kommer til å bli en utrolig ramme rundt kampen. Videre sier Björnberg at det hadde vært utrolig moro å se fulle tribuner og høre supporterne synge fram Sparta til seier!

Husk å sikre deg billett allerede i dag og vi oppfordrer alle til å komme i god tid før kampen for å minimere køene.

 

Velkommen til hockeyfest og lokaloppgjør i Sparta Amfi!

30.12.2014 19.00

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-1

3607
Sparta 44. Stjernen 22.
Sparta 4x2min. Stjernen 5x2min.

- Det var en god start!

31.12.2014

Nathan Condon debuterte med en scoring og en assist mot Stjernen. Vår juniorreporter møtte en fornøyd debutant og slo av en prat etter kampen.

Sparta vs Stjernen 4-1

30.12.2014

Seier mot erkerivalen!

Før kampen: Sparta - Stjernen

29.12.2014

Siste: Spartas nysignering Nathan Condon klar for debut mot Stjernen i kveld! Alle papirer er i orden sier Spartas Morten Carlsson til Sparta.no

Umbraco CMS fra MarkedsPartner