Foto: Jon Anders Johansen

Før kampen: Sparta vs Stavanger - Sparta Amfi 19.00

- Nyte en NM-semifinale

Bare å slippe ned skuldrene og nyte at det er en NM- semifinale, mener Henrik Malmström før morgendagens kamp. 

Det ble en tung kamp i Stavanger med mange ute, men de som var igjen med flere juniorspillere gjorde en god kamp ut i fra forutsetningene i gårsdagens kamp. 

En ulykksalig start på midtperioden med to mål fra Kristian Forsberg i l løpet av 25 sekunder ble ødeleggende for våres del. 

Med seks mann ute før kampen, og tre til som måtte gi seg underveis ble det for tungt å hente inn Stavangers ledelse, men det var flere lyspunkter i kampen. 

Unggutta som kom inn gjorde en bra figur, og både Henrik Holme og Erik Wang Bjerketvedt fikk sin A-lagsdebut og det i en semifinale i NM-sluttspillet. 

Det viser at det gror bra nedover og at vi har mange "coming men". 

LES OGSÅ: - Utrolig morsomt å få sjansen

I morgen er det nye sjanser og med forhåpentligvis flere tilbake skal man gi Stavanger en hard kamp om finalebilletten, og hva passer vel bedre enn en seier. 

- Forhåpentligvis får vi tilbake litt folk til i morgen og kan gå ut å spille med høy intensitet og energi, men med kloke beslutninger. Vi må bygge videre på den siste hjemmekampen mot Storhamar. Det er bare å slippe ned skuldrene og nyte at det er en NM-semifinale på hjemmebane. Det vil vise seg det nærneste døgnet hvem som er tilgjengelig, sier Henrik Malmström. 

 

Last ned medieguiden

 

Hvordan se kampen? 

  • Se kampen live i Sparta Amfi klokka 19. Billetter kjøpes ved Ticketmaster, Patriot 1 i gågata eller i billettluka fra to timer før kampstart, eller 15-18 i ettermiddag. Billetter kan også kjøpes i 1928 butikken fra 14 på kampdager. 
  • Hør kampen på SA nettradio
  • Se kampen på TV2 Zebra

 

KAMPSTART ER 19.00 I MORGEN I SPARTA AMFI

 

20.03.2017 19.00

Sparta vs Stavanger

Sluttspill - Semifinaler - Sparta Amfi

Resultat: 0 - 2

1860
Sparta 26. Stavanger 29.
Sparta 3x2min. Stavanger 5x2min.

Taper på marginer

20.03.2017

Pucken spratt ikke Spartas vei mandag kveld. Stavanger fikk kampen i sitt spor og leder nå 0-2 i kamper. 

Tungt tap

20.03.2017

Gutta gjør en kjempeinnsats, men fikk dårlig betalt i den andre semifinalen. 

Klar for sin første semifinale!

20.03.2017

I dag er det klart for semifinale nr 2 i Sparta Amfi. Det er to sesonger siden sist vi var her, og nå er det igjen klart for semifinaler. For enkelte av spillerne betyr det også at de spiller sin første semifinale på seniornivå, deriblant Håkon Imset Stormli.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner