Foto: Dagfinn Heidenberg

- Hjemme mot Manglerud

Christopher Henriksen kunne juble for to scoringer mot Stjernen, og sist gang var mot MS hjemme for snart åtte år siden. 

Han er nest sist på pucken før scoring en rekke ganger i hver sesong, og noen mål blir det også, men det hører til sjeldenhetene at det blir to mål i en kamp. 

Christopher Henriksen avsluttet året 2017 med et brak og scoret to og la opp til ett i 5-0 seieren mot Stjernen. Han var en blid mann i garderoben rett etter kampen, og beviste at hukommelsen var det heller ikke noe galt med. 

- Tror det faktisk, det var mot Manglerud hjemme i en av mine to første sesonger her. 

23.januar 2010 i hans andre sesong i Sparta-drakta i 6-1 seieren mot MS i Amfien kom to scoringer fra Christopher, og begge kom i overtall. Rene Bøe, Per Tengvert, Jonas Solberg Andersen og Dag Morten Wehn scoret Spartas øvrige mål foran over 3 000 tilskuere. 

LES OGSÅ: Sparta - Stjernen 5-0

Bilder fra kampen

Henriksen var fornøyd med avslutningen på året. 

- Vi var forbannet på måten vi tapte på sist, er passive og sklir litt rundt. I dag viser vi hvordan vi vil spille,  er koblet på med en gang, og raske på skøyter. Da er vi tunge å møte, og vi har mange som er gode og raske på skøyter. Da gir vi dem dårlig tid og er slitsomme å møte. 

Deilig å se på slutten hvordan man ofrer seg for at Lillegrend skal holde nullen. 

- Tommy var nede og dekket skudd på 5-0 med halvannet minutt igjen, det viser god lagmoral, avslutter en blid Christopher Henriksen. 

30.12.2017 18.30

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 5-0

2679
Sparta 31. Stjernen 25.
Sparta 3x2min. Stjernen 4x2min.

Sparta - Stjernen 5-0

30.12.2017

Avsluttet året med å knuse Stjernen!

Start nyttårsfeiringen i Sparta Amfi!

29.12.2017

Årets siste kamp og sesongens siste lokaloppgjør går av stabelen i Sparta Amfi i morgen. Gå ikke glipp av returoppgjøret etter torsdagens kamp, og kåringen av tidenes Spartalag! Patrick André Bovim vil se deg i hallen på lørdag!