Nyheter

Husk å følge oss på Twitter & Facebook for enda flere nyheter!

Vi åpner dørene for ensomme på julaften

Tina Scott 10.12.2019

For mange kan julen og spesielt julaften være en av de mest ensomme dagene i året. Dette har vi i Sparta lyst til å gjøre noe med, og åpner dørene til Restauranten i Sparta Amfi på julaften.

Les mer ›

Intervjuer av elever fra Skjeberg Folkehøyskole

Dagfinn Heidenberg 08.12.2019

Sparta hadde i kveld besøk av to elever fra Skjeberg Folkehøyskole. Lene Sjøli og Mads Thygesen, og de tok en prat med kveldens målscorere fra Sparta, nemlig Victor Ôhman og Anders Tangen Henriksen. 

 

Les mer ›

Sparta vs Lillehammer. Sparta vant 3 - 2 i en spennende kamp!

Dagfinn Heidenberg 08.12.2019

Sparta møter i kveld Lillehammer med kampstart klokken 16.30 og kampen følger du med på hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad og på TV2 Sumo.

Hos Hockey Live finner du statistikk fra kampen.

Les mer ›

Før kampen: Sparta-Lillehammer

Tina Scott 08.12.2019

I dag braker det løs i Sparta Amfi igjen. Det er Lillehammer som kommer på besøk for å spille mot GET-ligaens yngste lag

Les mer ›

Vi åpner 1928-Butikken før jul!

Tina Scott 06.12.2019

Vi holder 1928-Butikken åpen på utvalgte dager før jul, så nå har dere mulighet til å både kle dere opp i nye Spartaklær til kampene fremover eller kjøpe årets julegaver.

Les mer ›

Blytungt i nord

Heine Aarum 05.12.2019

Det ble en blytung aften når man dro hjem tomhendt fra Narvik. 

Les mer ›

Narvik vs Sparta

Dagfinn Heidenberg 05.12.2019

Sparta møter i kveld for første gang i historien Narvik i bortekamp oppe i nord! Det kommer et referat her på websiden etter kampen, men under kampen kan kampen følges "Live" hos vår samarbeidspartner Sarpsborg Arbeiderblad, Tv2 Sumo og statistikk under kampen finner du på Hockey Live. Kampstart klokken 18.30.

Les mer ›

Før kampen: Gutta reiser til nord!

Tina Scott 04.12.2019

For første gang skal Sparta ta turen til Nord-Norge, da sesongens første bortekamp mot Narvik har latt vente på seg helt til nå.

Les mer ›

Sparta planlegger for fremtiden

Dagfinn Heidenberg 03.12.2019

Tina Anita Scott er fra den 2. desember ansatt en i 50% stilling i Sparta Sport AS. Stillingen er mot privatmarkedet. Hun skal også lede mediegruppa. Sparta ønsker økt fokus på det å være synlig i lokalsamfunnet, økt aktivitet og bruk på sosiale medier og mer fokus på arrangementene.

Les mer ›
Umbraco CMS fra MarkedsPartner